diumenge, 14 de novembre del 2010

Tener un hambre como para tragarse la tierra entera.

Taxaaan!
NO hi ha res més sa que menjar un diumenge per la tarda xurros amb xocolata amb la teva familia. Més bonsss...mmmm! Demà es dilluns i comença la rutina de nou, però jo penso començar-la amb un bon somriure a la cara, i res que he estat fent el projecte de recerca i estudiant una mica de castellà i de química:S!
Esperem que hi hagui sort com l'altre vegada, però m'en vaig de cap de setmana amb l'esplai i no crec que em dongui temps (i ganes) de posar-me a estudiar els enllaços covalents ni res d'això, per tant he d'aprofitar aquesta setmana per estudiar de valent! Ahir vaig anar a l'esplai, i vam estar fent estoixos de cremalleres! cusint allà amb tots(L) i res que el divendres vaig anar a barcelona amb ma mare i vam fer un test d'intolerancia als aliments i va estar molt bé perque ja que faig el projecte de recerca de dietes i aquestes coses doncs, em van deixar un llibre que està molt bé i vaig aprendre bastantes coses!


I res que demà soposu que tornaré a anar a barna a Blanquerna crek k hi ha noseque de dietes i tal i aviam si puk treure informació! no se pas que pasara.. ai ai!



La vida es corta, rompe las reglas, perdona rápidamente, besa suavemente, ama de verdad, ríete sin control y nunca te arrepientas de algo que te hizo sonreír.

Aquesta foto es de la mona del meu padri carlos que me la va regalar el dia de pasqua! MAre meva, es una fotu meva, de quen era petita, a tenerife crec! i fua es super xula, me la vaig menjar, amb una pena, amb lu currada que esta sap greu! i nose l'he posat xk com que no tink fotus! doncs dik apa aki ja en tenim una!


MOlt bona setmana a tots! i començeu amb un bon somriure!

Cuideu-vos!

i no deixeu que les coses s'us refredin:(! cm a mi!

ADA

4 comentaris:

  1. Eeei Ada, soy la Marta! muy chulo el blog! me gusta el diseño y las fotos son muuy buenas! ;)
    cuando encuentre 5 minutillos si tengo tiempo ya me iré pasando x aquí!^^
    q vaya bien! mua!

    ResponElimina
  2. Adaaaaaa!! xfa no te pongas de seguidora en el blog q tengo q es de la uni y la profe se enfada! :P jajajajaja gracias! ;)

    ResponElimina
  3. jajajajajajajaj marta qe malaaa!

    adaaaaa preciosa t'estimo(L)!

    ja saps qe ets una de les millors nenes qe tinc al meu costat i del univers sencer :D

    ResponElimina
  4. Adaa!! k ets precioss,no ho oblidis maii eeeeehhh.
    Jo t'entenc, a mi també em faria pena haver de menjarme a mi mateixa, en una fotoo :( però suposu que devia star molt bona noo???XDXDXDXD

    BUENOOO A MÉS A MÉS JA HAN PASSAT DUES SETMANES, I AIXÒ VOL DIR K JA HAS ACABAT ELS EXAMENNSSS!!!kina sort... :'( jo noo...encara em falta aquestaa i llavors acabo de segurr!!!!

    petunetss!!

    GINAA!!! (L)

    ResponElimina