dimarts, 9 de novembre del 2010

Cada día sabemos más y entendemos menos.

Holaa!!
Com VA?¿¿ espero que de PM k si no? aki em teniu per explikar-me el que vulgueu k jo escoltu a ki vulgui ser escultat!
I això, que avui estik mes contenta..(L) i esk he fet l'examen (hiperdificil) de Biologia, que ha durat una hora i mitja+ o - i m'ha anat de PM i kuan he acabat m'he kedat amb una gran satisfacció al cos uooo! i he tret un 9 al video k vam fer la marta i jo amb laa GRAN ajuda del MArc(L)! i que nose que xk ens em d'amargar la vida per amors k mai tindrem si tenim uns bons amiks! si trobu algu, perfecte, genial, si no, tmb! no pasa res! eiii pro que em segueixes tornan boja eh;)
Que imbécil eres, ¿no? Des de ayer que no dejo de pensar en lo mismo. ¿Has caído en la posibilidad de empezar de nuevo? Puede que tengas razón, pero odio que me conozcas tanto después de tan poco tiempo. No todo depende de ti, ¿sabes? A veces los demás traspasamos fronteras. De hecho, quizás me guste... empiezo a estar cansada de ser la desconocida de siempre. ¿Y ahora, hacia dónde? No conozco atajos ni caminos largos; ni siquiera sé si existe camino. Ponte las alas y échate a volar. Anda, devuélveme el sombrero, que no es mío. ¿Hacemos un trato? Vamos a intentarlo. Yo te lo devuelvo, tu te lo pones, y hacemos la foto de la cuenta atrás. ¿Y cuando lleguemos a cero, qué? Entonces, te comes el mundo.

*Lamento l'espera. Però tinc el cap discutint amb el cor i sembla que no acaben de posar-se d'acord.*
i això que aki stik!
i per cert, la gent k aixi de casualitat s'ha mirat i remirat l'endivinalla akella es l'aranya eh! pro bueno!xD jejeje i la MARINA ja em cumentara kuan pugui! es broma bunikaa! ja sas k testimo i molt!
Doncs aixo k mira: GRACIES al CARLOS ruz(L) per k si xk desde k ens vam coneixer ets moool simpatik am mi i em caus de PM i k gracies per cumentarme i preokuparte per mi i gracies per ser ccom ets i k em fas riure mool! ii k testimu mool sens? (cm amik) pro k em tens aki per tot lu k vulguis i mes! sense anar massa lluny!
i aixo! que soc de decuracio de la classe i si a algu se li acut alguna csa (no gaire criticable prefavor) k mu digui eh!
k la fotu k e pusat es de montserrat, la Angela, la Gina i jo la del mig!TT

Los besos que perdí,
por no saber decir:
te necesito”.
Y la vida siguió,
como siguen las cosas que no
tienen mucho sentido,
una vez me contó,
un amigo común, que la vio
donde habita el olvido.

I aquest tros de cançó, del joaquin Sabina, m'encanta! EN veritat totes les seves cançons mencanten! El conec gracies a mon pare i sempre que anem am el cotxe el posem i cantem icom k hi ha coses dificils dentendre doncs ell meles aclara. Vaja que menamoren les seves cançons! Hi han que són preciosses! Aix! I aqui li dedico en aquest gran Home akesta entrada xk val la pena escultar alguna de les seves cançons! Us el recomano;)!

I m'he donat compte de que el temps passa volant, tan que ni t'enteres fa dos dies estava nerviosa per el primer examen del curs, la castanyada, i ara esk ja no falta tan per nadal i akestes parafarnalies! siesk ni ens enterem k ja ens jubilem! deunido magradaria parlar am el temps i dir.li: senyor, perque nodeixes que els moments uniks i buniks passin lentament perque pogem saborejar-los una mika, i els moments aburrits a csa o a classe passin cm un llampek!? en fi!

Paru ja de dir parides i descriure cm em va la vida!

Bona Nit, Dia, Cap de setmana, cap d'any, profit, vida!

Petons!

ADA!

5 comentaris:

  1. adaa cariño..
    k no se q dirte, cada
    dia q passa minpresiones mes..
    i pok a dir gracies pel
    cumentari k as fet, q sapigues
    q ets la millor!
    i pok, aqui pel k faci falta
    k ho et tot tuu !
    i res k encantaa la fotuuuuuu
    inhumanamentttt preciosa(L)
    jajajajaja
    buenooo va SALUD I BENZINAAAA bunica!
    testimoooooooooo!





    CARl0S56#

    ResponElimina
  2. pues bon de tot pr tu tmb, i k crec k jo tb si pogues m'agredaria dirli al temps k passes el moments més dolents i aboorrits, molt rapids, i k el més macos, aklls de contes, akells k vols recordar, els fes passar ho més lent possible, pk axii ho podriem regustejar(paraula nova,crec), fins k no tingues res de gust, encara k crec acabaria el gust!!!
    petons
    Ginaa

    ResponElimina
  3. pos mira aki kumentant a la nena akesta tot i els examens i tooot el k he de fer akest finde. Per cert, l'aranya, molt bona. I si els moments bons passessin lents no ens acabaríem cansant d'ells ?? i no els esperaríem ni els rebríem amb tanta il·lusió no?? weno doncs mira tots els bons moments que em passat juntes i seguirem passant i no em dirás que aquests anys han passat kom un llampec !! weno si xD k testimoo molt nneeenaaa!!!

    ResponElimina