dissabte, 18 de desembre del 2010

Hola!xD!
Aviam aviamm... primer de tot, ja ser les notes:)! i.. 4 excel·lents, i tot lu altre nutables amb 8,5 o aixi menys informàtika k e tret un 6,5 pro buenoo...:S consideru k no esta pas malament no? xD!
Aquesta a estat l'ultima setmana sencera avans de les vacances de nadal, i ara numes keden 3 dies per akabar del ttot;)! per fi, ja era hora ehhh, pro bueno aviam si puk kedar amb tots i fem festa:). Ahir va ser l'aniversari de la GISELA(L) i vam anar totes juntes a menjar gofres o creps de xuculata:P! mess boooo TOT! mare meva... esk es un pekat peroo pufff i aixo k ja tink mobil per fi, pero se m'han burrat tots els numeros i numes e pogut recuperar uns kuants:S! El cas esk avui e anat amb la bunika de la GEORGINA a sants, i e vist a moltes princeses en akell esplai! la judith, la iris, la crispeta, la gemma, la montse... encara k faltava molta gent pro buenoo...!! aviam si akest nadal kedem totes juntes coi!! en fi... akesta tarda esperu poder anar al supar de l'esplai i tal... gracies a la MARINA(L) k es la millor;)!
LA gina es troba malamen aixi k desdaki li desitjo am totes les forçesdel cos k es recuperi!
estik a punt dakabarme el llibre de junts i prou, pro faig el possible per allargaru xk no vull k sacabi! En fi... aixo es tot el k us puk esplikar crek..FOTO: jo kuan era petita:)! xD! amb el vestit de ballarina, (mai e ballat ballet) i el tenia i mira aki stik:)!
Bon capp de setmana a tots i totes i disfruteu del k pudeu!
ja falta pok nois!i no tink ganes de posar res mes;)!
Ahora que nos besamos tan despacio,
ahora que aprendo bailes de salón,
ahora que una pensión es un palacio,
donde nunca falta espacio
para más de un corazón…
ADA!

2 comentaris:

  1. ADAAAA k maca surts a la fotoooooooo LL

    k bones notes felixitttaaattts, bon nadal i molt molt molt petoooooooooooooooooooooons (a la galta(dreta))
    ja saps k tatimu etc etc... ja kedarem x fer fotuuuus eeeee LL

    (k)

    :D

    ResponElimina